Συστήματα Πυρανίχνευσης

Εργαλεία Συντήρησης & Ελέγχου

Solo05-A3

Solo05-A3 Σπρέι ελέγχου ανιχνευτή καπνού, με μη τοξική σύνθεση που επιτρέπει τον άμεσο και αξιόπιστο έλεγχο των ανιχνευτών χωρίς τον κίνδυνο καταστροφής του αισθητηρίου.

Solo100

Τηλεσκοπικός βραχίωνας Solo100 από fiberglass για πρόσβαση σε ανιχνευτές χωρίς τη χρήση σκάλας ή σκαλωσιάς. Δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 4,5μ.

Solo200

Solo200 Συσκευή αφαίρεσης ή αντικατάστασης πυρανιχνευτών , για χρήση με τηλεσκοπικό βραχίονα πρόσβασης των ανιχνευτών. Συμβατό με κάθε τύπο πυρανιχνευτών είτε καπνού είτε θερμοκρασίας. Διαθέτει χρωματικό επιλογέα για την άμεση προσαρμογή σε ανιχνευτές της Menvier.

Solo330

Συσκευή εκτόξευσης καπνού Solo330, για τον έλεγχο ανιχνευτών καπνού, για χρήση με τηλεσκοπικό βραχίονα πρόσβασης των ανιχνευτών. Χρησιμοποιεί το σπρέι καπνού SOLO A3 το οποίο εκτοξεύει καπνό μόνο όταν ο ανιχνευτής προσαρμοστεί στον ειδικό χώρο της συσκευής, επιτυγχάνοντας άμεσο και αξιόπιστο έλεγχο της λειτουργίας του.

Solo424-461

Συσκευή παραγωγής θερμότητας Solo424-461, για τον έλεγχο ανιχνευτών θερμοκρασίας, για χρήση με τηλεσκοπικό βραχίωνα πρόσβασης των ανιχνευτών. Διαθέτει καλώδιο τροφοδοσίας 5 μ. για μεγαλύτερη ευελιξία ενώ διατίθεται και έκδοση πλήρως ασύρματη, με μπαταρίες. Ειδικά σχεδιασμένη ώστε να στοχεύει άμεσα τον ανιχνευτή, επιτυγχάνοντας άμεσο και αξιόπιστο έλεγχο της λειτουργίας του.

Solo814kit

Solo814kit Ολοκληρωμένη πρόταση για τον έλεγχο και τη συντήρηση ανιχνευτών συστημάτων πυρανίχνευσης που περιλαμβάνει: τηλεσκοπικό βραχίωνα 4,5μ. SOLO100, συσκευή εκτόξευσης καπνού SOLO330, συσκευή παραγωγής θερμότητας SOLO424 και συσκευή αφαίρεσης ή αντικατάστασης ανιχνευτών SOLO200, όλα τοποθετημένα σε ειδικά σχεδιασμένη τσάντα μεταφοράς.